GARNIŠNE

Magija se krije u detaljima!

Adekvatan izbor garnišne na kojoj će stajati u potpunosti može da promeni stil i izgled svake dekorativne zavese. Svaki od modela garnišni se može izraditi po meri, otvarati po sredini ili sa strane, a može se ugraditi u zid ,bočno ili u plafon. Najvažniji i najlepši detalj koji daje otmenost, posebnu notu i atmosferu svakoj prostoriji svakako je zavesa. Ona može dati svečan ton i doneti eleganciju ,a u isto vreme biti i praktičan detalj.

Posebno su interesantne garnišne sa elektro motorom koje su dizajnirane tako da se zavesa pomera pomoću daljinskog upravljača. U našoj ponudi možete pronaći daljinske upravljače sa više kanala na koje se istovremeno mogu povezati nekoliko motora. Inovativna rešenja koja nudimo savršeno se uklapaju u savremene prostorije.

Izbor odgovarajućeg dekorativnog elementa otvara puno mogućnosti u uređenju enterijera, kreira novi stil ili dopunjuje postojeći , a važan detalj poput garnišne može u potpunosti da promeni funkciju zavese, a time i prostorije u kojoj se ona nalazi.

Birajte proveren kvalitet koji garantuje dugovečnost. Zahvaljujući pravom izboru garnišne Vaš prostor će zablistati i dobiti potpuno novu dimenziju!