Dostava

Dostava se vrši kurirskom službom (brzom poštom) na bilo koju adresu u Srbiji. Trenutno dostava van teritorije Srbije nije moguća. Rok isporuke teče od prvog narednog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je do 5 dana od dana prijema porudžbine.

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči potrošaču i to slanjem robe preko kurirskih službi. <strong>Troškove isporuke snosi potrošač. </strong>Kurirske službe pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu do 19h svakog radnog dana. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket kako biste utvrdili da ne postoje nikakva vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice ukoliko Vas ne pronađe na adresi kako bi ugovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, kurir Vam ostavlja ”Izveštaj o prispeću pošiljke” sa podacima gde i kada možete preuzeti neisporučenu pošiljku. Rok čuvanja pošiljke je 5 radnih dana ne računajući dan prijema i otprema pošiljke. Ležarina se ne naplaćuje. Po eventualnom povratu pošiljke do nas, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog nepreuzimanja paketa i dogovoriti se o ponovnom slanju.